הגשה או בופה?

אז האירוע עומד להחתם ולהסגר. יש כבר אולם, יש כבר קייטרינג וגם תקליטן והזמנות לחתונה כבר יש. שאלה אחרונה שעדיין נשארה בפתח היא, האם כדי לבחור בבופה או בהגשה עצמית?

הבופה הפך עם השנים למאוד פופולארי בישראל, הקסם והאווירה שהוא מספק לאירוע יכולים להיות מיוחדים ומפנקים. כמות האוכל שמוגשת בבופה, קוסמת מאוד לישראלי הממוצע, כאילו והומצאה במיוחד עבורו.

הכלל הישן והמסורתי אומר שקייטרינג בופה מתאים בעיקר לצעירים ועם זאת קייטרינג בהגשה יכול להיות מאוד מתאים למבוגרים ולדתיים בעיקר. אך עם זאת נראה שהחוק  הלא פורמאלי הזה, לא כל כך עובד כמו שצריך.

אז למה כן ללכת על בופה?

  • כל אחד טועם מהכל, מתי שהוא רק רוצה.
  • הישראלי מרגיש שהוא "מחזיר את ההשקעה".
  • לבופה פוזה של עושר "אצלנו לא מתקמצנים"
  • כיף לבחור, לטעום, לקחת, לחלוק ולהשאיר הרבה בצלחת.
  • אפשר לרקוד מתי שרק רוצים - לוקחים ביס וחוזרים לרקוד.
  • לא מפספסים אפילו בטעות את המנות.
  • תאכל מהר, תאכל לאט - שליטה בזמנים.

למה לבחור בהגשה?

  • למי שאין כח לתורים, דחיפות ובלאגן - עדיף שיקבל בהגשה.
  • אנחנו ישראלים - אוהבים שמשרתים אותנו.
  • ארוחות מסודרות יותר - מתאים לייקים.
  • ארוחות דלות יותר ומבוקרות יותר - יותר קל לשמור ככה על דיאטה (אם כי די קלוש).

קבל הצעות מחיר
מגני האירועים המתאימים לך ביותר:

שם
טלפון
דוא"ל
אשמח לקבל מידע והצעות מחיר מנותני שירותים נוספים בתחום האירועים
קראתי ואני מאשר את תקנון האתר